Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Hohde

650 lumenia   |   IP54 suojaus   |   3000 mAh akku

Kaari Hohde – yleiskäyttöinen led-taskulamppu

Vene-, auto- tai mökkireissun paras matkakumppani voi olla toimiva taskulamppu, kun pimeä yllättää ennen aikojaan. Luotettavasti toimiva taskulamppu on silloin syytä olla käden ulottuvilla. Toimivakaan taskulamppu ei paljoa lohduta, jos sen paristot ovat lopussa, joten helppo ladattavuus on taskulampun yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Suomessa suunniteltu Kaari Hohde on yleiskäyttöön sopiva tehokas ja usb-ladattava led-taskulamppu, joka valaisee tilanteessa kuin tilanteessa. Taskulampun kolmesta eri tehoasetuksesta löytyy aina sopiva vaihtoehto tilanteen mukaan. Myös valokeilan kokoa ja terävyyttä voi helposti säätää taskulampun päästä vetämällä.  

Osta nyt

Helposti ladattava

Täydellä teholla Kaari Hohde -taskulampun toiminta-aika on kaksi tuntia yhdellä latauksella. Lataustilan merkkivalo ilmaisee akun varauksen selkeästi. Taskulamppu saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 18650 -litiumioniakusta. Taskulampun voi helposti päivittää uudenveroiseksi pelkällä akun vaihdolla, joten kertakäyttöisille paristoille voi heittää hyvästit. Taskulampun Mikro-USB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla lataaminen sujuu vaikka älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä.  

Kestävää valotehoa

Iskun- ja säänkestävän (IP54) taskulampun runkomateriaalina käytetään kolmostyypin kova-anodisoitua alumiinia. Sen ansiosta Kaari Hohde on näppärä työkalu vaikkapa metsäretkille tai kalastusreissulle. Kosteus ja pienet kolahdukset eivät tätä taskulamppua hetkauta.

Kaari Hohteen säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava valokenno. Sen todellinen enimmäisvaloteho on 673 lumenia.

 

Tyylikäs ja käytännöllinen

Käteen luontevasti sopiva Kaari Hohde näyttää tyylikkäältä mustan metallivärin, punaisen reunavärityksen ja jykevän olemuksensa ansiosta. Kätevän kiinnitysklipsin ansiosta taskulampun voi kiinnittää vaikkapa taskunpieleen. Ohuen rannehihnan avulla taskulamppu pysyy ulottuvilla kovassakin menossa.  

LED-valaisinperheemme muut tuotteet