Kaaren tarina

Maailma pyörii sähköllä ja se myös digitalisoituu kiihtyvällä nopeudella. Silti käsikäyttöisille sytyttimille on paljon tarvetta. Kynttilät, takat, grillit, kiukaat, nuotiot ja kaasulaitteet ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, joiden käyttöön tarvitaan jatkuvasti sytytintä.

Tästä lähtökohdasta kaksi suomalaista kaverusta alkoi tutkia nykyisiä sytytinmarkkinoita. He havaitsivat nopeasti, ettei sytyttimet olleet juuri kehittyneet vuosikymmenien saatossa.

Perinteiset sytyttimet tuottavat yhä liekin, joka sammuu helposti tuulessa ja sateessa. Lisäksi sytyttimet perustuvat epäkäytännölliseen kaasuun tai polttonesteeseen, jolloin niitä on vaivalloista täyttää itse. Iso osa markkinoilla olevista sytyttimistä onkin kertakäyttöisiä ja siksi raskaasti ympäristöä kuormittavia.

Kaverukset aloittivat vaihtoehtoisten sytyttimien järjestelmällisen testaamisen. Monivaiheisen testijakson jälkeen he päätyivät kehittämään plasmatekniikan pohjalta KAARI-tuoteperheen. Plasmasytyttimet ovat jännittävän ulkoasunsa lisäksi erittäin käytännöllisiä. Ne ovat liekittömiä, tehokkaita, turvallisia, edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille sytyttimille.

KAARI-plasmasytyttimissä liekki on kokonaan korvattu patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse tuuli tai sade.

KAARI-plasmasytyttimet perustuvat turvalliseen sähkötekniikkaan. Niissä on turvamekanismit vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi ja ne ovat myös CE-hyväksyttyjä.

Plasmasytyttimet saavat käyttöenergiansa sähköakusta ja matkapuhelimien lailla sytyttimet ovat uudelleenladattavia. Lataaminen tapahtuu helposti usb-kaapelilla ja -laturilla.

KAARI-plasmasytyttimen elinikä mitataan useissa vuosissa. Siksi se on kokonaiskustannuksiltaan erittäin edullinen eikä se kuormita luontoa perinteisen kertakäyttöisen sytyttimen tavoin. Tyylikäs KAARI-plasmasytytin voikin siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen.

KAARI-tuoteperhe on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaupunki-, koti- ja retkikäyttöön soveltuvat mallit perustuvat kaikki samaan plasmatekniikkaan. Muut ominaisuudet, ulkoasu ja erityispiirteet erottavat sytytinmallit toisistaan.

KAARI-tuoteperhe tarjoaa nykyaikaisen ja jännittävän ratkaisun ikuiseen pulmaan miten saada tuli aikaan helposti ja turvallisesti.