Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Loiste

1000 lumenia   |   IP44 suojaus   |   5100 mAh akku

Kaari Loiste – huipputehokas led-taskulamppu vaativaan käyttöön

Metsäpolun tai kotipihan kattavaan valaistukseen ja kaukaisen kohteen tarkkaan valaisuun tarvitaan paljon valotehoa. Suorastaan sokaisevan kirkas taskulamppu on erinomainen ratkaisu tähän tarpeeseen. Toimivakaan taskulamppu ei paljoa lohduta, jos sen paristot ovat lopussa, joten helppo ladattavuus on taskulampun yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Suomessa suunniteltu Kaari Loiste on äärimmäisen kirkas usb-ladattava led-taskulamppu, joka valaisee kauas ja runsasta valotehoa vaativissa tilanteissa. Taskulampun kolmesta eri tehoasetuksesta löytyy aina sopiva vaihtoehto tilanteen mukaan. Myös valokeilan kokoa ja terävyyttä voi helposti säätää taskulampun päästä vetämällä.  

Osta nyt

Helposti ladattava

Täydellä teholla Kaari Loiste -taskulampun toiminta-aika on yli kaksi tuntia yhdellä latauksella. Lataustilan merkkivalo ilmaisee akun varauksen selkeästi. Taskulamppu saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 26650 -litiumioniakusta. Taskulampun voi helposti päivittää uudenveroiseksi pelkällä akun vaihdolla, joten kertakäyttöisille paristoille voi heittää hyvästit. Taskulampun Mikro-USB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla lataaminen sujuu vaikka älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä.

Kestävää valotehoa

Iskun- ja säänkestävän (IP44) taskulampun runkomateriaalina käytetään kolmostyypin kova-anodisoitua alumiinia. Sen ansiosta Kaari Loiste on pätevä työkalu vaikkapa metsäretkille, kalastusreissulle tai työmaille. Kosteus ja pienet kolahdukset eivät tätä taskulamppua hetkauta.

Kaari Loisteen säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava valokenno. Sen todellinen enimmäisvaloteho on 1038 lumenia.

 

Tyylikäs ja käytännöllinen

Tukevasti käteen istuva Kaari Loiste näyttää tyylikkäältä mustan metallivärin, punaisen reunavärityksen ja jykevän olemuksensa ansiosta. Ohuen rannehihnan avulla taskulamppu pysyy ulottuvilla kovassakin menossa.

LED-valaisinperheemme muut tuotteet