Mikä on plasmasytytin?

Plasmasytytin on energiatehokas, turvallinen ja helppokäyttöinen tulentekoväline. Ladattavalla plasmasytyttimellä on helppo sytyttää niin kynttilät, takat, puusaunojen tulipesät, nuotiot ja mitkä tahansa tulet olosuhteisiin katsomatta. Plasmasytytin korvaa helposti tulitikut sekä perinteiset kaasu- ja bensiinisytyttimet.

Tulta ilman tulta

Kaari-plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille. Kaari-plasmasytyttimet tuottavat tehokkaan ja tuulessa sammumattoman plasmakaaren.

Liekitön

Koska plasmasytyttimellä sytyttäminen perustuu noin 1100-asteiseen plasmakaareen, sytyttimet ovat täysin liekittömiä. Plasmakaari kuumentaa sytytyskohteen helposti ja turvallisesti.

Turvallinen

Plasmasytytin on perinteistä sytytintä, tulitikkuja tai sytytyspalaa turvallisempi käyttää. Plasmasytyttimen tuottama plasmakaari on liekkiä helpommin hallittavissa eikä sytytä palavia kohteita vahingossa lepattavan liekin lailla. Lisäksi plasmasytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa, sillä plasmakaari ei muodosta ylöspäin suuntautuvaa liekkiä.

 

Lataa mistä vain

Plasmasytyttimet saavat sähkövirtansa sytyttimen yhdysrakenteisesta akusta, joka voidaan ladata helposti niin pistorasiasta kuin varavirtalähteestäkin.

USB-ladattava

Kaikki Kaari-plasmasytyttimet ovat helposti uudelleen ladattavia. Lataaminen tapahtuu helposti mukana tulevalla mikro-usb-johdolla. Se voidaan liittää esimerkiksi puhelimen tai matkakaiuttimen usb-laturiin, tietokoneen usb-liitäntään tai usb-liitännällä varustettuun varavirtalähteeseen.

Ympäristö edellä

Kaari vaalii vihreitä arvoja ja puhtaampaa luontoa. Tämä korostuu välttämällä kertakäyttöistä halpatavaraa ja hyödyntämällä vuosia kestäviä ladattavia plasmasytyttimiä.

Ympäristöystävällinen

Ladattavien plasmasytyttimien ansiosta ei ole tarvetta tulitikuille, sytytyspaloille tai kertakäyttöisille sytyttimille. Tämä vähentää luontoon ja kaatopaikolle kertyvää roskaa ja jätettä. Plasmasytyttimen voi toimittaa elektroniikkatavaran kierrätyspisteeseen sytyttimen käyttöiän päätyttyä.

Tuulessa sammumaton

Koska Kaari-plasmasytyttimet eivät muodosta liekkiä, vaan sytyttävän plasmakaaren, tuuli ja puhurit eivät vaikuta sen toimivuuteen. Siinä missä isokin liekki sammuu helposti voimakkaassa tuulessa ja sen sytyttäminenkin voi olla vaikeaa, plasmasytytin toimii kaikissa sääolosuhteissa.