Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Roihu X2
Taskusytyttimet

Sytytä tyylillä, entistä tehokkaammin

Pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt maailman tehokkain taskukokoinen plasmasytytin – Roihu X2. 53 prosenttia edeltäjäänsä suurempi 430mAh litiumpolymeeriakku on markkinoiden tehokkain.

Toisinaan tulee elämässä tarve kunnollisille tulenteon välineille. Olipa kyseessä pikaisen sytytyksen tarpeesta tai tunnelman luomisesta, omat “tulukset” on hyvä olla joko pöytälaatikossa tai takin taskussa. Tuulessa sammuvat tai vaivoin syttyvät tulitikut ja muoviset halpasytyttimet ovat vanhanaikaisia, huonosti toimivia ja roskaavia kertakäyttöesineitä. Metallikuorinen ja hyvin suojattu plasmasytytin sen sijaan toimii luotettavasti tuulesta ja sateesta huolimatta. Lisäksi se on koristeellinen käyttöesine, joka henkii arvokkuutta ja tyylitajua käyttäjästään. Suomessa suunnitellut Kaari Roihu X2 -taskusytyttimet kiinnittävät huomiota kaikissa tilanteissa ja sopivat erityisesti koti- ja kaupunkikäyttöön.

Osta nyt

Helposti ja nopeasti ladattava

Kaari Roihu X2 -plasmasytyttimellä voi sytyttää tulen jopa 120 kertaa yhdellä latauksella. Tämän mahdollistaa markkinoiden suurin 430mAh litiumpolymeeriakku. Sen jälkeen sisäisen akun voi ladata mikro-USB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

Tuulessa sammumaton

Plasmasytyttimessä ei ole tuulessa tai sateessa helposti sammuvaa liekkiä. Sen sijaan sytytin muodostaa sähkövirralla 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka kestää tuulenpuuskat, sateet ja pakkasviimat vaivatta. Sytytyskärjet tuottavat kaksoisplasmakaaren viistosti ylöspäin, joka tekee taskusytyttimestä helppokäyttöisemmän. Kaari Roihu X2 tarjoaa ainutlaatuisen säänkestävän sytytysratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin tilanteesta ja sääoloista riippumatta.

Värien juhlaa

Kaari Roihu X2 -taskusytyttimien mallisto on käytännöllisyytensä lisäksi upeaa värien juhlaa. Metallipinnat korostavat sytyttimen värimaailmaa ja keräävät katseet puoleensa “tulta” muille tarjotessa.

Täysmetallikuori

Kaari Roihu X2 on uuden sukupolven metallikuorinen taskusytytin, joka on käytännöllinen työkalu ja tyylikäs arvoesine. Sytyttimen elinikä mitataan vuosissa eikä se siksi kuormita luontoa perinteisen kertakäyttöisen sytyttimen tavoin. Upea Kaari Roihu X2 voikin siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen.

Merkkivalot kertovat lataustarpeen

Kaari Roihu X2 -taskusytyttimessä on kätevä merkkivalot, joista näkee nopeasti sytyttimen akun lataustarpeen. Yhdellä latauksella sytytintä voi käyttää optimaalisissa olosuhteissa jopa 120 sytytykseen.

Saatavilla useana värivaihtoehtona.

Mikä tekee plasmasytyttimestä ylivertaisen?

Lue lisää

Ympäristöystävällinen

Ladattavien plasmasytyttimien ansiosta ei ole tarvetta tulitikuille, sytytyspaloille tai kertakäyttöisille sytyttimille. Tämä vähentää luontoon ja kaatopaikolle kertyvää roskaa ja jätettä. Plasmasytyttimen voi toimittaa elektroniikkatavaran kierrätyspisteeseen sytyttimen käyttöiän päätyttyä.

Liekitön

Koska plasmasytyttimellä sytyttäminen perustuu noin 1100-asteiseen plasmakaareen, sytyttimet ovat täysin liekittömiä. Plasmakaari kuumentaa sytytyskohteen helposti ja turvallisesti.

Turvallinen

Plasmasytytin on perinteistä sytytintä, tulitikkuja tai sytytyspalaa turvallisempi käyttää. Plasmasytyttimen tuottama plasmakaari on liekkiä helpommin hallittavissa eikä sytytä palavia kohteita vahingossa lepattavan liekin lailla. Lisäksi plasmasytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa, sillä plasmakaari ei muodosta ylöspäin suuntautuvaa liekkiä.