Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Säihke

500 lumenia   |   IP44 suojaus   |   2200 mAh akku

Kaari Säihke – Pieni ja kirkas led-taskulamppu Kukapa ei olisi toisinaan ollut tilanteessa, jossa kaipaisi pientä ja mukana kulkevaa valonlähdettä. Äkillinen sähkökatkos, pimeällä käynti kesämökin ulkovessassa tai ruuvin putoaminen pimeään nurkkaan ovat hetkiä, jolloin luotettavasti toimiva taskulamppu on hyvä pitää mukana. Toimivakaan taskulamppu ei paljoa lohduta, jos sen paristot ovat lopussa, joten helppo ladattavuus on taskulampun yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Suomessa suunniteltu Kaari Säihke on näppärä, pieni ja usb-ladattava led-taskulamppu, joka on helppo ottaa mukaan missä valoa tarvitaankin. Taskulampun kolmesta eri tehoasetuksesta löytyy aina sopiva vaihtoehto tilanteen mukaan. Myös valokeilan kokoa ja terävyyttä voi helposti säätää taskulampun päästä vetämällä.

Osta nyt

Helposti ladattava

Täydellä teholla Kaari Säihke -taskulampun toiminta-aika on kaksi tuntia yhdellä latauksella. Taskulamppu saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta KAARI 18650 -litiumioniakusta. Taskulampun voi helposti päivittää uudenveroiseksi pelkällä akun vaihdolla, joten kertakäyttöisille paristoille voi heittää hyvästit.  Taskulampun Mikro-USB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla lataaminen sujuu vaikka älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä.  

Kestävää valotehoa

Iskun- ja säänkestävän (IP44) taskulampun runkomateriaalina käytetään kolmostyypin kova-anodisoitua alumiinia. Sen ansiosta Kaari Säihke on turvallista ottaa mukaan myös retkille. Kosteus ja pienet kolahdukset eivät tätä taskulamppua hetkauta. Kaari Säihkeen säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa laadukas, kirkkaan valkoista valoa loistava valokenno. Sen todellinen enimmäisvaloteho on 552 lumenia.  

Tyylikäs ja käytännöllinen

Pienestä koostaan huolimatta Kaari Säihke näyttää tyylikkäältä mustan metallivärin, punaisen reunavärityksen ja jykevän olemuksensa ansiosta. Kätevän kiinnitysklipsin ansiosta taskulampun voi kiinnittää vaikkapa taskunpieleen. Ohuen rannehihnan avulla taskulamppu pysyy ulottuvilla kovassakin menossa.  

LED-valaisinperheemme muut tuotteet