Kaari Lighters | Soihtu

Tunnelman Sytyttäjä

soihtu_hopea
soihtu_hopea

Tervetuloa tutustumaan sytyttämisen uuteen aikakauteen.

Tunnelman sytyttäjä KAARI SOIHTU tuottaa tehokkaan plasmakaaren, joka sytyttää kynttilät, takkapuut ja grillihiilet turvallisesti ja helposti.

KAARI Plasmasytyttimet ovat helppo, liekitön, tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille tai tulitikuille.

Hanki nyt omasi suoraan verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme

    No products found

Patentoitu plasmakaari

Liekki on korvattu patentoidulla teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin n. 1100-asteisen tuulessa sammumattoman plasmakaaren.

Plasmasytyttimen edut tulevatkin esille parhaiten ulkokäytössä. Liekittömyyden ansiosta, voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

Turvallinen

Jokaisessa sytyttimessämme on turvamekanismit vahinkojen ennalta ehkäisemiseksi ja niillä on mm. CE, ROHS ja UN 38.3 sertifikaatit.

Kätevä

KAARI Plasmasytyttimet saavat energiansa sähköstä ja ne ovat uudelleen ladattavia, kuten esimerkiksi matkapuhelimet. Yhdellä latauksella voit Lataaminen tapahtuu helposti mikro-USB-johdolla. Voit ladata niitä töpselistä, tietokoneesta tai vaikkapa varavirtalähteestä.

Ympäristöystävällinen

KAARI Plasmasytyttimet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto uudelleen ladattavuutensa ansiosta. Voit ladata sytyttimen aina uudelleen käytön jälkeen ja selvitä yhdellä sytyttimellä pitkiä aikoja.

Saatavana myös kätevänä miniversiona.

1

Your Cart