ROIHU X Suomen Leijona Harmaa

34,95 

KAARI ROIHU X Suomen Leijona on todella tyylikäs helmiäismaalattu plasmasytytin, jonka etupuolta koristaa kohovalettu Suomen Leijona.

ROIHU X on uuden sukupolven plasmasytytin, jonka virtakatkaisimessa on LED valo. Valo ilmoittaa mm. akun virran vähyyden valoa vilkuttamalla.

Uudelleenladattava, liekitön ja sähkökäyttöinen KAARI ROIHU X tuottaa tehokkaan ristiin menevän 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä. KAARI ROIHU toimii heti myös sateessa, myrskytuulessa ja pakkasessa.

 

Tuotetunnus (SKU): KR-010 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

KAARI ROIHU X -plasmasytytin toimii muiden sytyttimien tapaan, mutta ilman haitallisia kaasuja tai kemikaaleja. KAARI ROIHU X sytyttää helpommin, tehokkaammin, turvallisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Plasmasytytin korvaa perinteiset ponnekaasuihin tai fossiilisiin polttoaineisiin perustuvat sytyttimet vihreämmällä vaihtoehdolla. ROIHU X Plasmasytyttimellä sytytät n.50-70 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla. HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ LATAAMISEEN PIKALATURIA.

Tuotetta ei myydä alle 18-vuotiaille.

Takuu: 6 kuukautta

Akku: 220 mAh Litiumionipolymeeriakku

CE, ROHS, MSDS ja UN38.3 Sertifoitu

Sytyttimen koko: 72mm * 35mm * 12mm

Pakkauksen sisältö:

1 kpl KAARI ROIHU X Plasmasytytin

1 kpl mikro USB-johto

Käyttöohje: Suomi, Ruotsi ja Englanti

KAARI ROIHU X user manual FI_SE_EN (Käyttöohjekirja .pdf tiedosto)