Kaari Lighters | Soihtu

Tuulessa sammumaton

soihtu_musta
soihtu_musta

Tervetuloa tutustumaan sytyttämisen uuteen aikakauteen.

Tuulessa sammumaton KAARI SOIHTU tuottaa tehokkaan plasmakaaren, joka sytyttää nuotiot, kynttilät, takkapuut ja grillihiilet kelissä kuin kelissä ilman ongelmia.

KAARI Plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön, tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille tai tulitikuille.

Hanki nyt omasi suoraan verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme

    No products found

Patentoitu plasmakaari

Liekki on korvattu patentoidulla teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin n. 1100-asteisen tuulessa sammumattoman plasmakaaren.

Plasmasytyttimen edut tulevatkin esille parhaiten ulkokäytössä. Liekittömyyden ansiosta, voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

Säänkestävä

KAARI Plasmasytyttimet ovat myös säänkestäviä. Ne syttyvät helposti nappia painamalla heti ensimmäisellä sytytyskerralla kovemmassakin tuulessa ja pakkasessa. Plasmakaari ei sammu rajustakaan kelistä huolimatta.

Ladattava

KAARI Plasmasytyttimet saavat energiansa sähköstä ja ne ovat uudelleen ladattavia, kuten esimerkiksi matkapuhelimet. Yhdellä latauksella voit Lataaminen tapahtuu helposti mikro-USB-johdolla. Voit ladata niitä töpselistä, tietokoneesta tai vaikkapa varavirtalähteestä.

Ympäristöystävällinen

KAARI Plasmasytyttimet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto uudelleen ladattavuutensa ansiosta. Voit ladata sytyttimen aina uudelleen käytön jälkeen ja selvitä yhdellä sytyttimellä pitkiä aikoja.

Saatavana myös kätevänä miniversiona.

1

Your Cart