Mikä KAARI plasmasytytin on?

KAARI Plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön, tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille.

Liekki on korvattu patentoidulla teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin n.1100-asteisen tuulessa sammumattoman plasmakaaren. Plasmasytyttimen edut tulevatkin esille parhaiten ulkokäytössä. Liekittömyyden ansiosta, voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

KAARI Plasmasytyttimet saavat käyttöenergiansa sähköstä ja ne ovat uudelleen ladattavia kuten esimerkiksi matkapuhelimet. Lataaminen tapahtuu helposti mikro USB-johdolla.

KAARI Plasmasytyttimet ovat myös säänkestäviä. Ne syttyvät helposti nappia painamalla jo ensimmäisellä sytytyskerralla kovemmassakin tuulessa ja pakkasessa. Plasmasytyttimet ovat roiskevedenkestäviä pois lukien LOIMU ja LOIMU X2, jotka ovat mallistomme eräkäyttöön suunnitellut plasmasytyttimet. Vedenpitävät LOIMU ja LOIMU X2 soveltuvat eränkäyntiin täydellisesti.

Jokaisessa sytyttimessämme on turvamekanismit vahinkojen ennalta ehkäisemiseksi ja niillä on mm. CE, ROHS, EMC, MSDS ja UN 38.3 sertifikaatit. Myönnämme kaikille plasmasytyttimille kuuden (6) kuukauden toimivuustakuun.

KAARI mallisto

KAARI Plasmasytytinmallistoon kuuluu tällä hetkellä kolme eri käyttötarkoituksiin soveltuvaa sytytintä.

SOIHTU, TUIKKU, ROIHU X ja LOIMU plasmasytyttimet ovat KAARI-malliston selkäranka. Ne ovat päässeet osaksi valikoimaamme, kattavien tuotetestausten ja vertailujen kautta. Lisätietoa eri plasmasytytinmalleista löydät jokaisen sytyttimen tuotesivuilta.

Soihtu

SOIHTU on sytytinmallistomme pitkävartinen yleissytytin. Se soveltuu erinomaisesti jokaiseen kotiin, mökkiin, asuntovaunuun tai vaikka veneeseen ja on nopeasti korvaamassa kaasukäyttöiset varsisytyttimet. Soihdusta on saatavilla myös lyhyempi SOIHTU Mini.

Soihtu sytyttimet

Tuikku ja Tuikku Mini

TUIKKU on sytytinmallistomme pitkävartinen design yleissytytin. Sen täysmetallinen runko ja huurremaalaus tuo luksusta sytyttämiseen. Ensiluokkaiset komponentit ja tyylikäs viimeistely tekee tästä sytyttimestä erinomaisen lahjatuotteen. Saatavilla myös pienempi TUIKKU Mini.

Tuikku sytyttimet

Roihu X

ROIHU X on markkinoiden laadukkain taskuplasmasytytin. ROIHU X on pitkän suunnittelun lopputulos, joka erottuu tyylikkyydellään ja laadukkuudellaan muista edukseen. ROIHU X tuottaa ns. kaksoisplasmakaaren, mikä tuottaa aiempaa laajemman syttymispinnan ja näin ollen sytyttää kohteensa salamannopeasti. ROIHU X plasmasytyttimiä on saatavilla lukuisilla eri väri vaihtoehdoilla, niin matta kuin metallihohtoisina.

Roihu sytyttimet

Loimu

LOIMU on ainoa plasmasytytin maailmassa, jolla on IP57 luokitus. Se on siis pölyn- ja vedenkestävä. LOIMU on täydellinen matkakumppani esimerkiksi veneilijöille, retkeilijöille ja eränkävijöille tai muille, jotka tarvitsevat sytyttimen joka kestää normaalia kovempia käyttöolosuhteita.

Loimu sytyttimet

Miten KAARI plasmasytytin eroaa muista markkinoilla olevista plasmasytyttimistä?

LAATU JA TURVALLISUUS

Sytytinmallistoa suunnitellessamme ovat Laatu ja turvallisuus olleet kaksi tärkeintä kriteeriä lopputuotteen näkökulmasta katsoen. Plasmasytyttimemme ovat laadukkaimmat markkinoilla, niin tekniikan kuin valmistusmateriaalienkin osalta. Kaikki KAARI Plasmasytyttimet täyttävät EU:n sille asettamat laatumääräykset. Niillä on CE, ROHS, UN 38.3, EMC ja MSDS sertifioinnit. Kaikissa sytyttimissämme on turvamekanismit, jotka ehkäisevät tapaturmien syntyä. Ostaessasi KAARI Plasmasytyttimen, tiedät ostavasi laadukkaan ja käyttöturvallisen tuotteen. Myönnämme jokaiselle sytyttimellemme kuuden (6) kuukauden toimivuustakuun

EDISTYKSELLISIN

KAARI Plasmasytyttimet ovat valmistettu patentin kehittäjän toimesta. Kehitämme uusia tuotteita ja teemme parannuksia mallistomme sytyttimiin, mikäli näemme sen tarpeelliseksi. Luomme ja kehitämme eritoten pohjoisen oloihin soveltuvia plasmasytyttimiä, jotka oikein pidettyinä kestävät käytössä useitakin vuosia.

KOTIMAINEN

KAARI plasmasytyttimillä on suomalainen design ja suomalaisuuteen kuuluva korkea laatu. Plasmasytyttimien sielu on sytyttimien sisällä olevat komponentit. Suunnittelutiimimme valikoi sytyttimiimme ainoastaan ensiluokkaiset komponentit, jotka kestävät tarkemmankin tarkastelun. Varo halpoja kopioita!