Mikä KAARI Plasmasytytin on?

KAARI Plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön, tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille.

Liekki on korvattu patentoidulla teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin n.1100-asteisen plasmakaaren. Liekittömyyden ansiosta, voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

KAARI Plasmasytyttimet saavat käyttöenergiansa sähköstä ja ne ovat uudelleen ladattavia kuten esimerkiksi matkapuhelimet. Lataaminen tapahtuu helposti mikro USB-johdolla.

KAARI Plasmasytyttimet ovat myös säänkestäviä. Ne syttyvät helposti nappia painamalla jo ensimmäisellä sytytyskerralla kovemmassakin tuulessa ja pakkasessa. Ne ovat myös roiskevedenkestäviä pois lukien LOIMU, joka on IP57 luokiteltu veden- ja pölynkestävä plasmasytytin.

Jokaisessa sytyttimessämme on turvamekanismit vahinkojen ennalta ehkäisemiseksi ja ne ovat CE-hyväksyttyjä.

 

KAARI PLASMASYTYTTIMIEN MALLIT?

KAARI Plasmasytytinmallistoon kuuluu tällä hetkellä kolme eri käyttötarkoituksiin soveltuvaa sytytintä.

SOIHTU on sytytinmallistomme pitkävartinen yleissytytin. Se soveltuu erinomaisesti jokaiseen kotiin, mökkiin, asuntovaunuun tai vaikka veneeseen ja on nopeasti korvaamassa kaasukäyttöiset varsisytyttimet. Soihdusta on saatavilla myös lyhyempi SOIHTU Mini.

ROIHU on markkinoiden laadukkain taskuplasmasytytin. ROIHU on pitkän suunnittelun lopputulos, joka erottuu tyylikkyydellään ja laadukkuudellaan muista edukseen. ROIHU tuottaa ns. kaksoisplasmakaaren, mikä tuottaa aiempaa laajemman syttymispinnan ja näin ollen sytyttää kohteensa salamannopeasti.

LOIMU on ainoa plasmasytytin maailmassa, jolla on IP57 luokitus. Se on siis pölyn- ja vedenkestävä. LOIMU on täydellinen matkakumppani esimerkiksi veneilijöille, retkeilijöille ja eränkävijöille tai muille, jotka tarvitsevat sytyttimen joka kestää normaalia kovempia käyttöolosuhteita.

SOIHTU, ROIHU ja LOIMU plasmasytyttimet ovat KAARI-malliston selkäranka. Ne ovat päässeet osaksi valikoimaamme, kattavien tuotetestausten ja vertailujen kautta. Lisätietoa eri plasmasytytinmalleista löydät jokaisen sytyttimen tuotesivuilta.

MIKSI SINUN TULISI VALITA KAARI PLASMASYTYTIN?

Laatu ja turvallisuus
Sytytinmallistoa suunnitellessamme ovat Laatu ja turvallisuus olleet kaksi tärkeintä kriteeriä lopputuotteen näkökulmasta katsoen. Plasmasytyttimemme ovat laadukkaimmat markkinoilla, niin tekniikan kuin valmistusmateriaalienkin osalta. Kaikki KAARI Plasmasytyttimet täyttävät EU:n sille asettamat laatumääräykset. Niillä on CE, ROHS, UN 38.3, EMC ja MSDS sertifioinnit. Kaikissa sytyttimissämme on turvamekanismit, jotka ehkäisevät tapaturmien syntyä. Ostaessasi KAARI Plasmasytyttimen, tiedät ostavasi laadukkaan ja käyttöturvallisen tuotteen.

Edistyksellisin

KAARI Plasmasytyttimet ovat valmistettu patentin kehittäjän toimesta.

Kotimainen

KAARI plasmasytyttimillä on suomalainen design ja suomalaisuuteen kuuluva korkea laatu

Tulevaisuus

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja teemme parannuksia olemassa oleviin, mikäli tarvetta. Luomme ja kehitämme suomalaisille soveltuvia ja suomalaisia kiinnostavia designeja.