Tervetuloa tutustumaan
KAARI-plasmasytyttimiin!

Mistä KAARI sai alkunsa? Mikä plasmasytytin on? Millaisia plasmasytyttimiä mallistoomme kuuluu?

Muunmuassa näihin kysymyksiin löydät vastaukset täältä.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan mieltäsi tai et löytänyt vastausta sivuiltamme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä täyttämällä Yhteydenottolomake. Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

KAARI PLASMASYTYTTIMET

KAARI-plasmasytyttimissä liekki on kokonaan korvattu patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse tuuli tai sade.

KAARI-plasmasytyttimet perustuvat turvalliseen sähkötekniikkaan. Niissä on turvamekanismit vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi ja ne ovat myös CE-hyväksyttyjä.

Plasmasytyttimet saavat käyttöenergiansa sähköakusta ja matkapuhelimien lailla sytyttimet ovat uudelleenladattavia. Lataaminen tapahtuu helposti usb-kaapelilla ja -laturilla.

KAARI-plasmasytyttimen elinikä mitataan useissa vuosissa. Siksi se on kokonaiskustannuksiltaan erittäin edullinen eikä se kuormita luontoa perinteisen kertakäyttöisen sytyttimen tavoin. Tyylikäs KAARI-plasmasytytin voikin siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen.

KAARI-tuoteperhe on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaupunki-, koti- ja retkikäyttöön soveltuvat mallit perustuvat kaikki samaan plasmatekniikkaan. Muut ominaisuudet, ulkoasu ja erityispiirteet erottavat sytytinmallit toisistaan.

KAARI-tuoteperhe tarjoaa nykyaikaisen ja jännittävän ratkaisun ikuiseen pulmaan miten saada tuli aikaan helposti ja turvallisesti.